fbpx

MediCab, parteneriat cu Medicover

Cu totii stim ca mersul la medic reprezinta o sursa de stres suplimentara. In contextul actual al pandemiei COVID-19, BlackCab a incheiat un parteneriat cu Medicover, punand pe primul loc nevoia ta de siguranta si confort.

In urma acestui parteneriat, in calitate de client BlackCab te bucuri de preturi speciale la serviciile oferite de Medicover:

Pentru a beneficia de oferta, este suficient sa specifici ca benefizezi de oferta BlackCab la receptia oricarei clinici Medicover. Pentru mai multe informatii si programari, accesati www.medicover.ro

Daca drumul tau te poarta pe la clinicile Medicover din Bucuresti, foloseste codul MEDICOVER10 si beneficiezi de 10% discount din pretul cursei atunci cand alegi serviciul MediCab.

Masinile MediCab sunt prevazute cu ecrane despartitoare pentru locurile din spate, pasagerii au la indemana dezinfectanti, soferii sunt atent instruiti si poarta intotdeauna masca de protectie. De asemenea, masinile sunt dezinfectate periodic folosind substante biocide profesionale.

Ti-a placut acest articol?

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on twitter
Distribuie pe Twitter
Share on linkedin
Distribuie pe Linkdin
Share on whatsapp
Distribuie pe WhatsApp

Lasa un comentariu