fbpx

Cele mai recente informații de la BlackCab referitoare la COVID-19

Urmărim în permanență să protejăm sănătatea şi securitatea pasagerilor şi a șoferilor noștri. Ca urmare a răspândirii coronavirusului (COVID19), BlackCab dorește să vă ajute să vă protejați pe dumneavoastră și pe ceilalți cât mai mult posibil.

Prioritatea noastră este de a proteja securitatea șoferilor, a pasagerilor și a angajaților noștri.

Toate masinile BlackCab sunt dezinfectate constant cu ajutorul unui Nebulizator UV si substante biocide profesionale.

Toti partenerii BlackCab poarta masca. Am inceput echiparea masinilor BlackCab cu ecrane de protectie ce separa locurile din fata de cele din spate. In masinile BlackCab sunt disponibili dezinfectanti.

Monitorizam indeaproape situatia si luam masuri pe baza recomandarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) si ale autoritatilor locale.

Recomandăm tuturor pasagerilor şi șoferilor să contacteze medicul sau autoritățile locale dacă simt că sunt bolnavi. Medicul va ști, de asemenea, dacă un test COVID-19 este rezonabil sau nu. Testele COVID-19 pozitive, care fac obiectul carantinării persoanei afectate, sunt înregistrate de către autorități. În cazul în care suntem informați despre un astfel de caz fie de către autoritățile locale, fie de către un pasager sau un șofer, ne vom asigura imediat că persoana în cauză este suspendată temporar din serviciile noastre până când va fi declarată aptă din punct de vedere medical. În plus, vom sprijini clar autoritățile pentru a lua legătura cu posibilele terțele părți afectate.

Ca urmare a răspândirii coronavirusului (COVID-19) în unele părți ale lumii, BlackCab le recomandă șoferilor să respecte câteva măsuri de igienă simple, dar eficiente:

  • Dacă vă simțiți rău, sunați un medic sau autoritățile locale

  • Acoperiți-vă gura și nasul cu un șervețel sau cu mâneca (nu cu mâinile) când tușiți sau strănutați.

  • Spălați-vă des pe mâini cu săpun și folosiți dezinfectant.

  • Evitați să vă atingeți ochii, nasul şi gura.

  • Evitați strângerea de mână, dacă este posibil.

  • Mai mult decât atât, curățați şi dezinfectați în mod regulat mașina şi nu atingeți telefoanele altor persoane (de exemplu, pentru a le ajuta la efectuarea plății). După manipularea banilor dezinfectați-vă din nou mâinile.

  • Alegeți cursele cu plata prin aplicație în detrimentul celor cash pentru a evita contactul direct cu banii și pasagerul.

  • Pentru mai multe informații vizitați website-ul Ministerului Sănătății: http://www.ms.ro/coronavirus-covid-19/

  • Le recomandăm pasagerilor noștri să atingă mașina cât mai puțin posibil și să nu atingă mâinile sau telefoanele altor persoane. 

  • Recomandăm să evitați cash-ul și să folosiți plata prin aplicație care evită contactul direct cu șoferul. După manipularea banilor pasagerii trebuie să-și dezinfecteze mâinile. 

De asemenea, am sfătuit pasagerii să viziteze website-ul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) dacă doresc să afle mai multe despre virus şi măsurile eficiente.

Pentru mai multe informații vizitați portalul oficial al Ministerului Sănătății: http://www.ms.ro/coronavirus-covid-19/